Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Γλυκό ψυγείου φράουλα χωρίς ζάχαρη

mitsa

Υλικά

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 100 γρ στέβια (1:2)

  • 3 βανίλιες

  • 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 225 γρ πτι μπερ στέβια

  • 200 γρ φράουλες

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μαζί με την στέβια και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί.
2
Βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε και ανακατεύουμε.
3
Σπάμε τα πτι μπερ και δουλεύουμε.
4
Κόβουμε τις φράουλες, τις ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
5
Τοποθετούμε περιμετρικά πτι μπερ σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
6
Απλώνουμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
7
Σερβίρουμε μαζί με φρέσκιες φράουλες.