Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την απλώνουμε σε 3 φόρμες 26 cm με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
  4. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  5. Βάζουμε το ένα κρύο παντεσπάνι ως βάση.
  6. Προαιρετικά σιροπιάζουμε την μία βάση με σιρόπι (Βάζουμε την ζάχαρη να βράσει μαζί με το νερό για 5 λεπτά και όταν κρυώσει ρίχνουμε προαιρετικά το κονιάκ.)
  7. Απλώνουμε μαρμελάδα φράουλα, την μισή κρέμα και τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι.
  8. Προαιρετικά σιροπιάζουμε και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
  9. Διακοσμούμε με άχνη και φράουλες.
  10. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρουμε.