Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί.
  2. Διαλύουμε τον καφέ στο ζεστό νερό και αρωματίζουμε με το κονιάκ.
  3. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
  4. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε την κρύα σοκολάτα.
  5. Βουτάμε 12 (4×3) σαβουαγιάρ στον καφέ και τα στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
  6. Απλώνουμε άσπρη και σοκολατένια μους.
  7. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα σαβουαγιάρ που βουτήξαμε στον καφέ.
  8. Με την βοήθεια από κορνέ βάζουμε τις μους χιαστεί όπως σας δείχνουμε.
  9. Προαιρετικά στο κέντρο κάνουμε ροζέτες και πασπαλίζουμε με νιφάδες σοκολάτας.