Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γρήγορο και οικονομικό φαγητό
mitsa
Υλικά
12 αυγά
Πίκλες
Αλάτι-Πιπέρι
Χυμό από ½ λεμόνι
Ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα με ρίγανη
θυμάρι και μέλι (foodaholics.shop)
3 κουταλιές μαγιονέζα με κρόκο Κοζάνης (foodaholics.shop)
Κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1
Κόβουμε τα βρασμένα αυγά και τις πίκλες σε κομμάτια.
2
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε την μουστάρδα, την μαγιονέζα και συνεχείζουμε το ανακάτεμα.
4
Ρίχνουμε τριμμένο κεφαλοτύρι και δουλεύουμε.
5
Μπορούμε να βάλουμε την σαλάτας για 1 ώρα στο ψυγείο, πριν σερβίρουμε, για να ενοθούν οι γεύσεις.