Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε ταψί 40×27 εκατοστά απλώνουμε τις κανονικές ή πολύχρωμες χυλοπίτες.
  2. Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το γιαούρτι και πιπέρι.
  3. Κόβουμε τα αλλαντικά της επιλογής μας σε κομμάτια.
  4. Τα ρίχνουμε στις χυλοπίτες και ανακατεύουμε ελαφρώς.
  5. Βάζουμε το μείγμα με το γιαούρτι και νερό μέχρι που να φτάσει στα 3/4 από τις χυλοπίτες.
  6. Απλώνουμε όση σπασμένη φέτα μας αρέσει και καλύπτουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.
  7. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  8. Όταν οι χυλοπίτες βράσουν αφαιρούμε το αλουμινόχαρτό και ψήνουμε μέχρι να το φαγητό να ροδίσει.