Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Βάζουμε το γάλα, την ζάχαρη, τη φλούδα πορτοκαλιού και το ξυλάκι κανέλα να βράσουν.
- Όταν πάρουν θερμοκρασία ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με το βούτυρο και τις βανίλιες.
- Όταν πάρει θερμοκρασία δωματίου ενσωματώνουμε τα αυγά και αφαιρούμε την φλούδα πορτοκαλιού και το ξυλάκι κανέλας.
- Λαδώνουμε ταψί 34 εκαοστών και στην μία άκρη βάζουμε 2 φύλλα.
- Βάζουμε ακόμα 2 φύλλα στην απέναντι άκρη και λαδώνουμε καλά.
- Τοποθετούμε ακόμα 4 φύλλα (2+2) στις πλευρές που έμειναν και λαδώνουμε.
- Απλώνουμε την κρέμα και γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα.
- Τις λαδώνουμε και σκεπάζουμε με δύο φύλλα.
- Τα γυρίζουμε και δημιουργούμε ένα φάκελο.
- Λαδώνουμε καλά και ραντίζουμε με νερό.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει καλά.
- Την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
- Τρώγεται ζεστή και κρύα.
Πρόσφατα σχόλια