Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Η ιδανική σαλάτα για το γιορτινό τραπέζι
mitsa
Υλικά
Αλάτι
500 γρ βίδες (foodaholics.shop)
Πίκλες
1-2 καρότα
Πάριζα
5-6 αυγά
200 γρ σταργγιστό γιαούρτι
2 κουταλίες μαγιονέζα με κρόκο (foodaholics.shop)
1-2 κουταλίες μουστάρδα με μέλι
ρίγανη και θυμάρι (foodaholics.shop)
150 γρ κέτσαπ πιπερίας (foodaholics.shop)
1 κουτάκι καλαμπόκι
Κεφαλοτύρι
Οδηγίες
2
Περνάμε από τον τρίφτη τα καρότα και την πάριζα.
3
Κόβουμε 3 από τα αυγά σε λεπτές φέτες.
4
5
Προσθέτουμε τις πίκλες, τα καρότα, το καλαμπόκι, τα υπόλοιπα αυγά, την πάριζα και ανακατεύουμε.
6
Βάζουμε τις κρύες βίδες και δουλεύουμε.
7
Σε μεγάλο μπολ κάνουμε μία στρώση από βίδες και τοποθετούμε περιμετρικά τα αυγά σε φέτες.
8
Βάζουμε την υπόλοιπη σαλάτα και πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.