Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Η καλύτερη συνταγή για μπουγιουρντί

mitsa

Υλικά

  • Κίτρινο τυρί

  • Ντομάτα

  • Βασιλοπιπεριά (foodaholics.shop)

  • Φέτα

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)

  • Μπούκοβο

  • Μαϊντανό

  • Ελαιόλαδο

  • Γραβιέρα

Οδηγίες

1
Τρίβουμε το κίτρινο τυρί στον χοντρό τρίφτη.
2
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα και την βάζουμε σε πυρίναχο σκεύος.
3
Προσθέτουμε λίγη βασιλοπιπεριά και ανακατεύουμε.
4
Βάζουμε σπασμένη φέτα, ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές, ρίγανη, θυμάρι, μπούκοβο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο ελαιόλαδο.
5
Απλώνουμε τριμμένη γραβιέρα και κιτρινο τυρί.
6
Τις δοσολογίες για τα υλικά τις προσαρμόζουμε ανάλογα τα γούστα μας.
7
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.