Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το λάδι, αλάτι ,πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι.
  2. Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 32 εκατοστών, με την βοήθεια από ένα λαδωμένο κουτάλι.
  4. Τοποθετούμε αλλαντικά της επιλογής μας, ροδέλες από πιπερία, τριμμένο κίτρινο τυρί και φέτες από ντομάτα.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που οι άκρες να ροδίσουν και να ξεκωλλάν από τα τοιχώματα.