Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε την ζάχαρη και το νερό να βράσουν για 5 λεπτά.
  2. Χτυπάμε το βούτυτρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν σαν κρέμα.
  3. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και δουλεύουμε.
  5. Βάζουμε το σιμιγδάλι, το μπέικιν, περίπου το μισό αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  6. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  7. Την πλάθουμε σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
  8. Διακοσμούμε με ένα αμύγδαλο στο κέντρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
  9. Όσο είναι καυτά τα σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
  10. Τα αφήνουμε για 12 ώρες στο σιρόπι πριν σερβίρουμε.