Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Βάζουμε την ζάχαρη και το νερό να βράσουν για 5 λεπτά.
- Χτυπάμε το βούτυτρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν σαν κρέμα.
- Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και δουλεύουμε.
- Βάζουμε το σιμιγδάλι, το μπέικιν, περίπου το μισό αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
- Την πλάθουμε σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
- Διακοσμούμε με ένα αμύγδαλο στο κέντρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
- Όσο είναι καυτά τα σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
- Τα αφήνουμε για 12 ώρες στο σιρόπι πριν σερβίρουμε.
Πρόσφατα σχόλια