Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα και στο χλιαρό νερό.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το λάδι, το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε το μισό περίπου αλεύρι.
  4. Προσθέτουμε αλάτι και σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Όταν είναι έτοιμη την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά.
  6. Όταν φουσκώσει την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε φύλλο.
  7. Την κόβουμε σε 12 ορθογώνια κομμάτια και τα ανοίγουμε ελαφρώς.
  8. Τοποθετούμε κομμένο απάκι, τριμμένο κασέρι και τυλίγουμε σε ρολό.
  9. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού
  10. Προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.