Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂
Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉
Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
- Προσθέτουμε το αυγό, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
- Την τοποθετούμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
- Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο.
- Την βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Δουλεύουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και αλείφουμε την ζύμη.
- Την χωρίζουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
- Προαιρετικά πασπαλίζουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Στα κομμένα σημεία τοποθετούμε κίτρινο τυρί ή κεφαλοτύρι κομμένο σε μπαστούνια.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Πρόσφατα σχόλια