Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το αυγό, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
  5. Την τοποθετούμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο.
  7. Την βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Δουλεύουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και αλείφουμε την ζύμη.
  9. Την χωρίζουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
  10. Προαιρετικά πασπαλίζουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  11. Στα κομμένα σημεία τοποθετούμε κίτρινο τυρί ή κεφαλοτύρι κομμένο σε μπαστούνια.
  12. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.