Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Κασερόψωμο πιο νόστιμο από πίτσα

1 Mins read

Κασερόψωμο πιο νόστιμο από πίτσα

mitsa

Υλικά

  • 1 ξηρή μαγιά

  • 1 κουταλιά ζάχαρη

  • 250 ml νερό

  • 50 ml ελαιόλαδο

  • 450 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • Λίγο αλάτι

  • Πέστο Πιπεριάς (foodaholics.shop)

  • 200 γρ κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
2
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
4
Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
5
Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
6
Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε φύλλο με τα χέρια μας.
7
Την τοποθετούμε σε ταψί 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
8
Την κόβουμε σε μπουκιές και απλώνουμε πέστο πιπεριάς.
9
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.