Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε τα χταπόδια στην χύτρα μαζί με ένα ολόκληρο (καθαρισμένο) κρεμμύδι.
  2. Προσθέτουμε κόκκους από πιπέρι, 2-3 δαφνόφυλλα, αρκετό ελαιόλαδο και νερό (περίπου 4 δάχτυλα παραπάνω από το χταπόδι).
  3. Κλείνουμε και βράζουμε για 2 ώρες σε μέτρια φωτιά.
  4. Όταν κρυώσει χωρίζουμε τα χταπόδια σε βάζα και προσθέτουμε ζουμί.
  5. Βάζουμε ελαιόλαδο, ξύδι, σφραγίζουμε και ανακινούμε μέχρι που η σάλτσα να πήξει.
  6. Διατηρούμε στο ψυγείο για 4-5 μέρες.