Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κιχιά ατομικά σε 10 λεπτά

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ φέτα

  • 2 αυγά

  • Πιπέρι

  • 100 ml ανθρακούχο νερό

  • 50 ml λάδι

  • 500 γρ φύλλα κρούστας

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε την φέτα με τα αυγά και το πιπέρι να γίνουν σαν κρέμα.
2
Στο νερό βάζουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
3
Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και τα λαδώνουμε.
4
Σκεπάζουμε με ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
5
Βάζουμε ακόμα ένα φύλλο και το λαδώνουμε.
6
Στην μία πλευρά απλώνουμε από το μείγμα με την φέτα.
7
Τυλίγουμε σε ρολό και δίνουμε σχήμα από κιχί.
8
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
9
Συνολικά πρέπει να βγουν 5 κιχάκια, αν τα φύλλα μας είναι πιο λεπτά βάζουμε 3 σε κάθε κιχί.
10
Στο άλειμμα που έχει περισσέψει βάζουμε λίγο λάδι και αλείφουμε τα κιχία.
11
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσουν.