Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καθαρίζουμε τα κολοκύθια και τα περνάμε από τον χονδρό τρίφτη.
  2. Τα αλατίζουμε καλά και τα αφήνουμε για 1 ώρα να βγάλουν τα υγρά τους.
  3. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι που έχουν τρίψει.
  4. Στο μείγμα βάζουμε τις τριμμένες πατάτες, 1 μεγάλο ή 2 μεσαία αυγά, ψιλοκομμένο μαϊντανό, την σπασμένη φέτα, την τριμμένη γραβιέρα, άνηθο, δυόσμο, ρίγανη, θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε αλεύρι και το μπέικιν μέχρι που να γίνει σφιχτός χυλός.
  6. Πλάθουμε σε κεφτέδες και τις περνάμε από αλεύρι.
  7. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα από την μία τις γυρίζουμε από την άλλη.
  8. Όταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  9. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε τις κολοκυθοκεφτέδες τηγανιτές μπορούμε να λαδώσουμε αντικολλητικό χαρτί και να βάλουμε τις κεφτέδες.
  10. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.