Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο
mitsa
Υλικά
4-5 κολοκύθια
2 φρέσκα κρεμμύδια
2 ντομάτες
½ ματσάκι μαϊντανό
Δυόσμο
4 αυγά
100 ml λάδι
200 γρ γιαούρτι
Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
200 γρ φέτα
500 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
1 μπέικιν
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και περνάμε από την τρίφτη τα κολοκυθάκια.
2
Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια.
3
Αποφλοιώνουμε και κόβουμε σε κυβάκια τις ντομάτες.
4
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον δυόσμο.
5
Αναμειγνύουμε τα κολοκυθάκια με τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τις ντομάτες, τα αυγά, το λάδι, το στραγγιστό γιαούρτι, την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και την σπασμένη φέτα.
6
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
7
Απλώνουμε τον χυλό σε ταψί 42x36 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
8
Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί.
9
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.