Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

mitsa

Υλικά

  • 4-5 κολοκύθια

  • 2 φρέσκα κρεμμύδια

  • 2 ντομάτες

  • ½ ματσάκι μαϊντανό

  • Δυόσμο

  • 4 αυγά

  • 100 ml λάδι

  • 200 γρ γιαούρτι

  • Ρίγανη

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • 200 γρ φέτα

  • 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 1 μπέικιν

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε και περνάμε από την τρίφτη τα κολοκυθάκια.
2
Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια.
3
Αποφλοιώνουμε και κόβουμε σε κυβάκια τις ντομάτες.
4
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον δυόσμο.
5
Αναμειγνύουμε τα κολοκυθάκια με τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τις ντομάτες, τα αυγά, το λάδι, το στραγγιστό γιαούρτι, την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και την σπασμένη φέτα.
6
Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
7
Απλώνουμε τον χυλό σε ταψί 42x36 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
8
Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί.
9
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.