Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια μας.
  2. Τα περνάμε από τον χονδρό τρίφτη.
  3. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 1 ώρα να βγάλουν τα υγρά τους.
  4. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά.
  5. Αναμειγνύουμε 3 αυγά μαζί 200 γρ γιαούρτι και 50 ml ελαιόλαδο.
  6. Βάζουμε πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε.
  7. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  8. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, την φέτα, την γαλοπούλα, τον ψιλοκομμένο άνηθο και δουλεύουμε.
  9. Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε την τριμμένη γραβιέρα.
  10. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.