Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μία λακούβα.
  2. Ρίχνουμε το νερό, αρκετό αλάτι, το ξύδι και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
  4. Το χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε φύλλα σε αλευρωμένη επιφάνεια.
  5. Απλώνουμε λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και τα τυλίγουμε όπως σας δείχνουμε.
  6. Τα βάζουμε σε αλευρωμένα πιάτα και τα αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο.
  7. Καθαρίζουμε και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τα κολοκύθια.
  8. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κολοκύθια.
  9. Προσθέτουμε αλάτι και μαγειρεύουμε μέχρι να χάσουν τα υγρά τους.
  10. Στα κρύα κολοκύθια βάζουμε πιπέρι, τα αυγά, την μισή σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
  11. Ανοίγουμε τις ζύμες σε φύλλα και βάζουμε το ένα σε λαδωμένο ταψί 40×35 εκατοστών.
  12. Απλώνουμε την κρύα γέμιση και σπάμε την υπόλοιπη φέτα.
  13. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο και γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα.
  14. Κόβουμε με κομμάτια και λαδώνουμε καλά.
  15. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.