Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, την στέβια, το κακάο και το βούτυρο.
  2. Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σιρόπι.
  3. Όταν είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες, το κονιάκ και την σοκολάτα (εμείς βάλαμε γάλακτος).
  4. Βάζουμε λίγο από το σιρόπι στο σκεύος που θα τοποθετήσουμε με γλυκό μας, καθώς θα λειτουργήσει σαν γλάσο.
  5. Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ.
  6. Περιχύνουμε με το χλιαρό σιρόπι και ανακατεύουμε.
  7. Απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.