Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη. Όταν ασπρίσουν προσθέτουμε το σπορέλαιο, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα, το μπέικιν, τις βανίλιες και σιγά σιγά αλεύρι.
  2. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι μέχρι που γ ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα και τα χέρια μας.
  3. Αν θέλουμε να κάνουμε σοκολατένια κουλουράκια πριν ρίξουμε το αλεύρι βάζουμε 3-4 κουταλιές κακάο.
  4. Δουλεύουμε πολύ καλά το ζυμάρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  5. Με τα χέρια μας ανοίγουμε τα κομμάτια σε μακρόστενα μπαστούνια και τα δίνουμε σχήμα κρίκου.
  6. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
  7. Όταν κρυώσουν τα βουτάμε σε κουβερτούρα που έχουμε λιώσει μαζί με λίγο γάλα και τα περνάμε από πολύχρωμη τρούφα ή ινδοκάρυδο.