Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καλύπτουμε όλο το κρέας με ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, πάπρικα, σκόνη μπαχαρικών, ελαιόλαδο και πιπέρι.
  2. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες στο ψυγείο.
  3. Όταν είναι έτοιμο το κόβουμε σε 6-8 φέτες, αλλά όχι μέχρι κάτω.
  4. Αλείφουμε κάθε φέτα με το κρεμμύδι και προαιρετικά σκόρδο σε σκόνη.
  5. Βάζουμε μία φέτα μπέικον και το τοποθετούμε σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 2½-3 ώρες.
  7. Στην μία ώρα γυρίζουμε το κρέας από την άλλη πλευρά.
  8. Αν θέλουμε να ροδίσει περισσότερο μετά τις 2 ώρες ψησίματος ανοίγουμε το καπάκι.