Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κρέπες φούρνου με φέτα

mitsa

Υλικά

  • Κρέπα

  • 150 γρ αλεύρι

  • 150 γρ φαρίνα

  • 650 ml γάλα

  • 2 αυγά

  • Λίγο αλάτι

  • Γέμιση

  • 1 αυγό

  • 200 ml γάλα

  • 200 γρ γιαούρτι

  • Φέτα

  • Αλλαντικά

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το γάλα με τα αυγά και λίγο αλάτι.
2
Προσθέτουμε τα άλευρα και ανακατεύουμε να γίνουν χυλός.
3
Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ή κρεπιέρα βάζουμε χυλό και τον απλώνουμε πολύ καλά.
4
Προσέχουμε η στρώση από τον χυλό να είναι λεπτή.
5
Όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζουμε από την άλλη.
6
Όταν ροδίσει την αφαιρούμε από το σκεύος.
7
Αναμειγνύουμε την Φέτα με τα αλλαντικά της επιλογής μας.
8
Στην μία πλευρά της κρέπας βάζουμε γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό.
9
Τις τοποθετούμε σε ταψί ή πυρίμαχο σκεύος 40×27 εκατοστά.
10
Αναμειγνύουμε το αυγό με το γάλα και το γιαούρτι.
11
Περιχύνουμε τις κρέπες και βάζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί.
12
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.