Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
  2. Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και δημιουργούμε μία ελαφριά κοιλότητα.
  3. Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  4. Πάνω από τα μπισκότα απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
  5. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  6. Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και έπειτα την τριμμένη καρύδα.
  7. Απλώνουμε τη κρέμα πάνω από το ζαχαρούχο και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
  8. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.