Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και δημιουργούμε μία ελαφριά κοιλότητα.
- Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Πάνω από τα μπισκότα απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και έπειτα την τριμμένη καρύδα.
- Απλώνουμε τη κρέμα πάνω από το ζαχαρούχο και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
- Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Πρόσφατα σχόλια