Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Θωρακίζουμε το μοσχαράκι σε αρκετό ελαιόλαδο.
- Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε από την χύτρα και θωρακίζουμε το χοιρινό.
- Όταν είναι έτοιμο βάζουμε και τα δύο κρέατα μαζί στην ίδια χύτρα.
- Προσθέτουμε χοντροκομμένα κρεμμύδια, το κρασί, τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού, αλάτι και νερό μέχρι την μέση της χύτρας.
- Βράζουμε για τουλάχιστον 2½ ώρες σε μέτρια φωτιά.
- Σουρώνουμε την σάλτσα και την βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι.
- Αναμειγνύουμε το βούτυρο με το αλεύρι και όταν η σάλτσα πάρει θερμοκρασία ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα.
- Βράζουμε 5-10 λεπτά μέχρι που η σάλτσα να δέσει και να γίνει παχύρευστη.
- Σερβίρουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και περιχύνουμε με την σάλτσα.
Πρόσφατα σχόλια