Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Θωρακίζουμε το μοσχαράκι σε αρκετό ελαιόλαδο.
  2. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε από την χύτρα και θωρακίζουμε το χοιρινό.
  3. Όταν είναι έτοιμο βάζουμε και τα δύο κρέατα μαζί στην ίδια χύτρα.
  4. Προσθέτουμε χοντροκομμένα κρεμμύδια, το κρασί, τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού, αλάτι και νερό μέχρι την μέση της χύτρας.
  5. Βράζουμε για τουλάχιστον 2½ ώρες σε μέτρια φωτιά.
  6. Σουρώνουμε την σάλτσα και την βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι.
  7. Αναμειγνύουμε το βούτυρο με το αλεύρι και όταν η σάλτσα πάρει θερμοκρασία ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα.
  8. Βράζουμε 5-10 λεπτά μέχρι που η σάλτσα να δέσει και να γίνει παχύρευστη.
  9. Σερβίρουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και περιχύνουμε με την σάλτσα.