Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Καλύπτουμε την γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Τοποθετούμε το μοσχαράκι που έχουμε κόψει σε κομμάτια.
  3. Προσθέτουμε μπούκοβο, πάπρικα, θυμάρι, ρίγανη, το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές που έχουμε κόψει σε μπαστούνια, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, μείγμα
  4. μπαχαρικών για κρέατα, λευκό κρασί, κόκκους από μπαχάρι και το ελαιόλαδο.
  5. Αν χρειαστεί βάζουμε και επιπλέον αλάτι.
  6. Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και κλείνουμε με το καπάκι.
  7. Ψήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στους 200 βαθμούς.
  8. Ελέγχουμε με ένα πιρούνι αν το κρέας μας είναι μαλακό.