Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε το μοσχαράκι σε μπουκιές και το αλευρώνουμε ελαφρώς.
  2. Σε αρκετό ελαιόλαδο ή βούτυρο τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
  3. Όταν πάρουν χρώμα θωρακίζουμε το κρέας.
  4. Όταν είναι έτοιμο το σβήνουμε με ξανθιά ή μαύρη μπύρα και αφήνουμε για 10 λεπτά.
  5. Απλώνουμε μουστάρδα και από τις δύο πλευρές στις φέτες ψωμί.
  6. Βάζουμε τον ζωμό της επιλογής μας, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το ψωμί, σκεπάζουμε με το καπάκι.
  7. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-2:30 ώρες.
  8. Ελέγχουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας.
  9. Κλείνουμε την φωτιά και διαλύουμε το ψωμί.