Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Μοσχάρι βραστό σούπα για τις κρύες μέρες #2

mitsa

Υλικά

  • 500 γρ μοσχαράκι

  • 2 κρεμμύδια

  • 330 ml μπύρα

  • 1 λίτρο ζωμό

  • 2 φέτες ψωμί

  • 2 φύλλα δάφνης

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Μουστάρδα

  • Λίγο αλεύρι

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Κόβουμε το μοσχαράκι σε μπουκιές και το αλευρώνουμε ελαφρώς.
2
Σε αρκετό ελαιόλαδο ή βούτυρο τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
3
Όταν πάρουν χρώμα θωρακίζουμε το κρέας.
4
Όταν είναι έτοιμο το σβήνουμε με ξανθιά ή μαύρη μπύρα και αφήνουμε για 10 λεπτά.
5
Απλώνουμε μουστάρδα και από τις δύο πλευρές στις φέτες ψωμί.
6
Βάζουμε τον ζωμό της επιλογής μας, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το ψωμί, σκεπάζουμε με το καπάκι.
7
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-2:30 ώρες.
8
Ελέγχουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας.
9
Κλείνουμε την φωτιά και διαλύουμε το ψωμί.