Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Κόβουμε το μοσχαράκι σε μπουκιές και το αλευρώνουμε ελαφρώς.
- Σε αρκετό ελαιόλαδο ή βούτυρο τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
- Όταν πάρουν χρώμα θωρακίζουμε το κρέας.
- Όταν είναι έτοιμο το σβήνουμε με ξανθιά ή μαύρη μπύρα και αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Απλώνουμε μουστάρδα και από τις δύο πλευρές στις φέτες ψωμί.
- Βάζουμε τον ζωμό της επιλογής μας, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το ψωμί, σκεπάζουμε με το καπάκι.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-2:30 ώρες.
- Ελέγχουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας.
- Κλείνουμε την φωτιά και διαλύουμε το ψωμί.
Πρόσφατα σχόλια