Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Με τα χέρια μας ομογενοποιούμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το αυγό και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το νισεστέ, το μπέϊκιν, τις βανίλιες, το αλεύρι και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
  4. Χωρίζουμε το 1/3 της ζύμης, την βάζουμε σε σκεύος μαζί με το κακάο, τις 2 κουταλιές σπορέλαιο και τα ενώνουμε.
  5. Την πλάθουμε σε μπαστουνάκια και τα τοποθετούμε άτακτα πάνω στην λευκή ζύμη που την έχουμε ανοίξει σε φύλλο.
  6. Τα πατάμε ελαφρώς με το χέρι, καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και με την βοήθεια του πλάστη ενώνουμε τις δύο ζύμες.
  7. Με ένα κουπ-πατ ή ποτήρι κόβουμε μπισκότα.
  8. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 15 λεπτά, κατεβάζουμε στους 120 βαθμούς και ψήνουμε για 15-20
  9. λεπτά ακόμη.
  10. Αν θέλουμε βουτάμε περιμετρικά τα μπισκότα σε κολλητική ουσία (λιωμένη σοκολάτα, μαρμελάδα, πραλίνα, ζαχαρούχο γάλα κτλ) και διακοσμούμε με τρούφα, νιφάδες σοκολάτας ή ινδοκάρυδο.