Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Μπισκοτογλυκό σοκολάτας χωρίς ζάχαρη

mitsa

Υλικά

  • 1.2 λίτρα γάλα

  • 120 γρ νισεστέ

  • 40 γρ κακάο

  • 90 γρ κρυσταλλική στέβια

  • 2 βανίλιες

  • 2 πακέτα πτι μπερ με στέβια

  • 200 γρ σοκολάτα με στέβια

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

1
Διαλύουμε το νισεστέ και το κακάο στο γάλα.
2
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι.
3
Ενσωματώνουμε την κρυσταλλική στέβια και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
4
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
5
Καλύπτουμε μία φόρμα 26 εκατοστών με μπισκότα (τον πάτο της και περιμετρικά).
6
Τα υπόλοιπα μπισκότα τα βάζουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
7
Την απλώνουμε στην φόρμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
8
Λιώνουμε την σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
9
Περιχύνουμε το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο ακόμα 1 ώρα πριν σερβίρουμε