Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μπισκοτογλυκό σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
1.2 λίτρα γάλα
120 γρ νισεστέ
40 γρ κακάο
90 γρ κρυσταλλική στέβια
2 βανίλιες
2 πακέτα πτι μπερ με στέβια
200 γρ σοκολάτα με στέβια
200 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
1
Διαλύουμε το νισεστέ και το κακάο στο γάλα.
2
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι.
3
Ενσωματώνουμε την κρυσταλλική στέβια και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
4
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
5
Καλύπτουμε μία φόρμα 26 εκατοστών με μπισκότα (τον πάτο της και περιμετρικά).
6
Τα υπόλοιπα μπισκότα τα βάζουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
7
Την απλώνουμε στην φόρμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
8
Λιώνουμε την σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
9
Περιχύνουμε το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο ακόμα 1 ώρα πριν σερβίρουμε