Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Μπουγιουρντί με 4 τυριά

mitsa

Υλικά

  • Φέτα

  • Κεφαλοτύρι

  • Κασέρι

  • Μοτσαρέλα

  • Αποφλοιωμένη ντομάτα

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Ρίγανη

  • Μπούκοβο

Οδηγίες

1
Σε πήλινο ή πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε καρέ ντομάτας στην βάση από πάνω βάζουμε σπασμένη Φέτα, κασέρι και κεφαλοτύρι σε κυβάκια, ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές και φέτες μοτσαρέλας.
2
Διακοσμούμε με ροδέλες από ντομάτα και πιπεριά.
3
Αρωματίζουμε με ρίγανη και γλυκό ή καυτερό μπούκοβο.
4
Ψήνουμε στους 200 βαθμού μέχρι που να λιώσουν τα τυριά.