Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Νηστίσιμα τρουφάκια κατσαρόλας ferrero rocher

mitsa

Υλικά

  • 200 ml νερό

  • 200 γρ ζάχαρη

  • 150 γρ μαργαρίνη

  • 125 γρ κουβερτούρα

  • 150 γρ φουντούκια

  • 100 γρ νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού

  • 250 γρ νηστίσιμα μπισκότα

  • 2 βανίλιες

Οδηγίες

1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα φουντούκια.
2
Βράζουμε το νερό και την ζάχαρη να γίνουν σιρόπι.
3
Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη και την κουβερτούρα.
4
Βάζουμε την νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
5
Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα φουντούκια και βράζουμε μέχρι το μείγμα να δέσει.
6
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
7
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
8
Όταν το μείγμα σταθεροποιηθεί πλάθουμε τρουφάκια.
9
Προαιρετικά διακοσμούμε με σπασμένα φουντούκια.