Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νηστίσιμα τρουφάκια κατσαρόλας ferrero rocher
mitsa
Υλικά
200 ml νερό
200 γρ ζάχαρη
150 γρ μαργαρίνη
125 γρ κουβερτούρα
150 γρ φουντούκια
100 γρ νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού
250 γρ νηστίσιμα μπισκότα
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα φουντούκια.
2
Βράζουμε το νερό και την ζάχαρη να γίνουν σιρόπι.
3
Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη και την κουβερτούρα.
4
Βάζουμε την νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
5
Προσθέτουμε τα μπισκότα, τα φουντούκια και βράζουμε μέχρι το μείγμα να δέσει.
6
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
7
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
8
Όταν το μείγμα σταθεροποιηθεί πλάθουμε τρουφάκια.
9
Προαιρετικά διακοσμούμε με σπασμένα φουντούκια.