Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Περνάμε από τον τρίφτη την κολοκύθα.
  2. Προσθέτουμε την ζάχαρη, τις σταφίδες που μπορούμε να τις μουλιάσουμε σε κονιάκ, την κανέλα, τις βανίλιες και τα καρύδια.
  3. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για λίγο να βγάλουν τα υγρά τους.
  4. Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και τα αλείφουμε με σπορέλαιο.
  5. Σουφρώνουμε-συμπιέζουμε 4-5 και τα βάζουμε από πάνω.
  6. Αλείφουμε με σπορέλαιο και απλώνουμε αρκετή από την γέμιση που έχουμε στραγγίξει.
  7. Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό.
  8. Με την συγκεκριμένη δοσολογία κάνουμε συνολικά 3 ρολά.
  9. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα αλείφουμε με σπορέλαιο, ραντίζουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  10. Σερβίρουμε με άχνη και κανέλα.