Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι.
  2. Προσθέτουμε τον χυμό, το κονιάκ και ανακατεύουμε.
  3. Αρωματίζουμε με την κανέλα και τις βανίλιες.
  4. Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν να γίνουν ζύμη.
  5. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τα ¾ σε φύλλο.
  6. Κόβουμε τις άκρες που περισέβουν και τρυπάμε με ένα πιρούνι.
  7. Ανοίγουμε φύλλο την υπόλοιπη ζύμη και την κόβουμε σε λωρίδες με πάχος 1 δάχτυλο.
  8. Τοποθετούμε τις λωρίδες πλεχτά όπως σας δείχνουμε στο βίντεο.
  9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.