Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂
Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉
Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Αναμειγνύουμε το μισό φυτικό γάλα (εμείς χρησιμοποιήσαμε αμυγδάλου)με την ζάχαρη σε μία κατσαρόλα.
- Ενσωματώνουμε το ρυζάλευρο και το νισεστέ στο υπόλοιπο γάλα.
- Σουρώνουμε, τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Βουτυρώνουμε καλά με μαργαρίνη πυρίμαχο σκεύος 32×20 εκατοστά και καλύπτουμε τον πάτο του με αρκετή άχνη ζάχαρη.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα την ζεστή κρέμα και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.
- Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας ή σε γκαζάκι και καραμελώνουμε.
- Φροντίζουμε να πάρει σκούρο χρώμα σε όλη την επιφάνεια και όταν κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.
- Σερβίρουμε μετά από 6 ώρες.
Πρόσφατα σχόλια