Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το μισό φυτικό γάλα (εμείς χρησιμοποιήσαμε αμυγδάλου)με την ζάχαρη σε μία κατσαρόλα.
  2. Ενσωματώνουμε το ρυζάλευρο και το νισεστέ στο υπόλοιπο γάλα.
  3. Σουρώνουμε, τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Βουτυρώνουμε καλά με μαργαρίνη πυρίμαχο σκεύος 32×20 εκατοστά και καλύπτουμε τον πάτο του με αρκετή άχνη ζάχαρη.
  6. Απλώνουμε ομοιόμορφα την ζεστή κρέμα και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.
  7. Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας ή σε γκαζάκι και καραμελώνουμε.
  8. Φροντίζουμε να πάρει σκούρο χρώμα σε όλη την επιφάνεια και όταν κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.
  9. Σερβίρουμε μετά από 6 ώρες.