Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες.
  2. Στο μούλτι πολτοποιούμε τα κρεμμύδια, το φρέσκα κρεμμυδάκια , τις ντομάτες, τον άνηθο και το μαϊντανό.
  3. Προαιρετικά κόβουμε μερικά ντοματίνια.
  4. Αρωματίζουμε με ρίγανη, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
  5. Προαιρετικά βάζουμε τριμμένο κίτρινο νηστίσιμο τυρί και ανακατεύουμε.
  6. Ρίχνουμε 3-4 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 4 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά και δουλεύουμε.
  7. Ενσωματώνουμε λίγο λίγο αλεύρι μέχρι που να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
  8. Λαδώνουμε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  9. Βάζουμε το μείγμα σε κεφτέδες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.