Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε.
  2. Όταν ροδίσει προσθέτουμε τον κιμά και όταν αλλάξει χρώμα και χάσει τα υγρά του.
  3. Όταν είναι έτοιμος προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας ανακατεύουμε και ρίχνουμε την ρίγανη, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
  4. Κόβουμε τις άκρες από τις μελιτζάνες και τις κόβουμε κάθετα ώστε να δημιουργηθούν ρίγες από φλούδες.
  5. Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε σε αλατόνερο για 30 λεπτά.
  6. Τις στραγγίζουμε καλά και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  7. Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τις γυρίζουμε και από την άλλη.
  8. Βάζουμε για βάση μία ροδέλα, από πάνω της απλώνουμε λίγο κιμά και καλύπτουμε με ακόμα μία ροδέλα μελιτζάνας.
  9. Τέλος βάζουμε μία ροδέλα ντομάτας και τα τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος.
  10. Απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς.