Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
- Τα αναμειγνύουμε με τον κιμά, την σάλτσα, το ρύζι, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, ρίγανη, θυμάρι και το ελαιόλαδο.
- Δουλεύουμε το μείγμα καλά.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και με την βοήθεια από ένα κουτάλι τις σκάβουμε.
- Τις τοποθετούμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
- Τις καλύπτουμε με φέτες από ντομάτα.
- Ενδιάμεσα βάζουμε τα υπολείμματα από τις πατάτες.
- Αρωματίζουμε με ρίγανη και ελαιόλαδο.
- Τοποθετούμε τριμμένο κίτρινο τυρί, το νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Πρόσφατα σχόλια