Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Οικονομικά γεμιστά αν δεν έχουμε πιπεριές και κολοκύθια
mitsa
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
200 ml σάλτσα ντομάτας
80 γρ ρύζι
Πάπρικα
Αλάτι-Πιπέρι
Δυόσμο
Ρίγανη-Θυμάρι
100 ml ελαιόλαδο
10 πατάτες
Ντομάτα
Κίτρινο τυρί
200 ml νερό
Οδηγίες
1
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
2
Τα αναμειγνύουμε με τον κιμά, την σάλτσα, το ρύζι, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, ρίγανη, θυμάρι και το ελαιόλαδο.
3
Δουλεύουμε το μείγμα καλά.
4
Καθαρίζουμε τις πατάτες και με την βοήθεια από ένα κουτάλι τις σκάβουμε.
5
Τις τοποθετούμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
6
Τις καλύπτουμε με φέτες από ντομάτα.
7
Ενδιάμεσα βάζουμε τα υπολείμματα από τις πατάτες.
8
Αρωματίζουμε με ρίγανη και ελαιόλαδο.
9
Τοποθετούμε τριμμένο κίτρινο τυρί, το νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.