Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΛαδερά

Οικονομικό και υγιεινό φαγητό με λίγο κόπο

1 Mins read

Οικονομικό και υγιεινό φαγητό με λίγο κόπο

mitsa

Υλικά

  • 5-6 πατάτες

  • 2 κρεμμύδια

  • Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)

  • Πάπρικα

  • Σκόνη λαχανικών

  • Ελαιόλαδο

  • 2 κόκκινες πιπεριές

  • 2 ντομάτες

  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 1 αυγό

  • Αλάτι-Πιπέρι

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τις πατάτες.
2
Μέσα στις πατάτες ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
3
Προσθέτουμε ρίγανη, θυμάρι, πάπρικα, σκόνη λαχανικών, λάδι και ανακατεύουμε.
4
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τις πιπεριές και τις ντομάτες.
5
Κάνουμε μία στίβα από πατάτες και τις τοποθετούμε σε ταψί 34 εκατοστών.
6
Βάζουμε μία φέτα πιπεριάς, μία φέτα ντομάτας και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να τελειώσουν τα υλικά.
7
Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το αυγό, αλάτι και πιπέρι.
8
Απλώνουμε το μείγμα με το γιαούρτι πάνω από το φαγητό μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσουν τα λαχανικά.