Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Οικονομικό σνακ με ψωμί που περίσσεψε

mitsa

Υλικά

  • Μπέικον

  • Ψωμί

  • Κόκκινες πιπεριές

  • Σαλάμι αέρος

  • Κίτρινο τυρί

  • Αυγά

  • Αλεύρι

  • Τριμμένη φρυγανιά

Οδηγίες

1
Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες.
2
Βάζουμε μία φέτα κάτω και τοποθετούμε τα υλικά τις επιλογής μας.
3
Εμείς βάλαμε μπέικον, ψημένες κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, τριμμένο κίτρινο τυρί και σαλάμι αέρος.
4
Σκεπάζουμε με ακόμα μία φέτα ψωμί.
5
Χτυπάμε τα αυγά (η ποσότητα διαφέρει ανάλογα τα πόσα σάντουιτς θα πανάρουμε).
6
Περνάμε τα σάντουιτς από αλεύρι, μετά από τα αυγά και τέλος από τριμμένη φρυγανιά ή ψίχουλα από το ψωμί.
7
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200  βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.