Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε την μαργαρίνη ή το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, με την ζάχαρη να γίνουν κρέμα.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε.
  3. Βάζουμε το γάλα και δουλεύουμε.
  4. Ρίχνουμε τις βανίλιες, λίγο αλάτι, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
  5. Στο 1/3 της ζύμης ενσωματώνουμε το κακάο.
  6. Την απλώνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  7. Αρωματίζουμε την υπόλοιποη ζύμη με το ξύσμα.
  8. Κόβουμε το κρύο παντεσπάνι με κουπ πατ σε σχήμα αστεριού.
  9. Απλώνουμε ελάχιστη λευκή ζυμη σε φόρμα 30×11 εκατοστλων που έχουμε βουτυρώσει και λαδώσει.
  10. Τοποθετούμε τα αστεράκια και καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
  11. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
  12. Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.