Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Χτυπάμε την μαργαρίνη ή το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, με την ζάχαρη να γίνουν κρέμα.
- Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε.
- Βάζουμε το γάλα και δουλεύουμε.
- Ρίχνουμε τις βανίλιες, λίγο αλάτι, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Στο 1/3 της ζύμης ενσωματώνουμε το κακάο.
- Την απλώνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
- Αρωματίζουμε την υπόλοιποη ζύμη με το ξύσμα.
- Κόβουμε το κρύο παντεσπάνι με κουπ πατ σε σχήμα αστεριού.
- Απλώνουμε ελάχιστη λευκή ζυμη σε φόρμα 30×11 εκατοστλων που έχουμε βουτυρώσει και λαδώσει.
- Τοποθετούμε τα αστεράκια και καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
Πρόσφατα σχόλια