Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Όποιος τα δοκίμασε τρελάθηκε από τη νοστιμιά τους

1 Mins read

Όποιος τα δοκίμασε τρελάθηκε από τη νοστιμιά τους

mitsa

Υλικά

  • 4 αυγά

  • 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 50 ml λάδι

  • 150 ml γάλα

  • 1 μπέικιν

  • 100 γρ φέτα

  • 2 φύλλα κρούστας

  • Αλλαντικά

  • Κίτρινο τυρί

  • Κρόκο αυγού

Οδηγίες

1
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, το γάλα και ανακτεύουμε.
3
Βάζουμε το μπέικιν, την σπασμένη φέτα και δουλεύουμε.
4
Παίρνουμε δύο φύλλα μαζί και τα αλήφουμε με μείγμα.
5
Σκεπάζουμε με ακόμα δύο φύλλα και τα αλήφουμε με μείγμα.
6
Τα τυλίγουμε σε ρολό και το κόβουμε κάθετα στην μέση.
7
Δίνουμε σχήμα όπως σας δείχνουμε στο βίντεο και το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
8
Βάζουμε ψιλοκομμένα αλλαντικά της επιλογής μας και τριμμένο κίτρινο τυρί.
9
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
10
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.