Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Παγωτό ferrero rocher χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά χωρίς παγωτομηχανή
mitsa
Υλικά
150 γρ φουντούκια
500 ml κρέμα γάλακτος
300 γρ πραλίνα φουντουκιού με στέβια
200 γρ γκοφρέτες με στέβια
Οδηγίες
1
Θρυματίζουμε τα φουντούκια.
2
Βάζουμε ένα μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
3
Τοποθετούμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.
4
Ενσωματώνουμε την πραλίνα φουντουκιού με στέβια.
5
Αν βάλουμε το παγωτό σε φόρμα με πτυχώσεις, τότε τις καλύπτουμε με λίγη από την μους.
6
Αν το σκεύος μας είναι ίσιο τότε δεν χρειάζεται.
7
Ρίχνουμε τα φουντούκια, σπασμένες τις γκοφρέτες με στέβια και ανακατεύουμε.
8
Απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος μας, το σκεπάζουμε με καπάκι ή μεμβράνη και αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.