Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Θρυματίζουμε τα φουντούκια.
  2. Βάζουμε ένα μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
  3. Τοποθετούμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.
  4. Ενσωματώνουμε την πραλίνα φουντουκιού με στέβια.
  5. Αν βάλουμε το παγωτό σε φόρμα με πτυχώσεις, τότε τις καλύπτουμε με λίγη από την μους.
  6. Αν το σκεύος μας είναι ίσιο τότε δεν χρειάζεται.
  7. Ρίχνουμε τα φουντούκια, σπασμένες τις γκοφρέτες με στέβια και ανακατεύουμε.
  8. Απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος μας, το σκεπάζουμε με καπάκι ή μεμβράνη και αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.