Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε ένα μπολ κόβουμε τις φλούδες από τα κρεμμύδια και το χαρτί σε κομματάκια.
  2. Κόβουμε το καλσόν σε κομμάτια λίγο ποιο μεγάλα από τα αυγά.
  3. Βουτάμε τα αυγά, που έχουμε αφήσει εκτός ψυγείου για 12 ώρες, σε νερό και τα περνάμε από τα κρεμμυδόφλουδα και τα χαρτάκια.
  4. Για καλύτερο αποτέλεσμα προτείνουμε τα αυγά να είναι άσπρα.
  5. Κλείνουμε την μία πλευρά από το καλσόν (την δένουμε ή με ένα λαστιχάκι) και βάζουμε το αυγό.
  6. Προσθέτουμε λίγο από το μείγμα με τα κρεμμυδόφλουδα και κλείνουμε.
  7. Τοποθετούμε τα αυγά σε μία κατσαρόλα και τα καλύπτουμε με νερό.
  8. Βάζουμε το αλάτι, το ξύδι και βράζουμε για 15 λεπτά.
  9. Τα αφήνουμε στην κατσαρόλα για 6 ώρες.
  10. Ετοιμάζουμε την βαφή βάσει τον οδηγιών και βάφουμε τα αυγά.
  11. Εμείς επιλέξαμε πράσινο χρώμα, αλλά μπορείτε να βάλετε όποιο χρώμα σας αρέσει.
  12. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά και αφαιρούμε το καλσόν και τις φλούδες.
  13. Τα γυαλίζουμε με λίγο λάδι.