Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε την ζάχαρη με τα αυγά.
  2. Βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο (εμείς βάλαμε τύπου κερκύρας) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Θρυμματίζουμε την μαστίχα μαζί με λίγη ζάχαρη.
  5. Αρωματίζουμε το μείγμα με την μαστίχα, το μαχλέπι και το ξύσμα πορτοκαλιού.
  6. Ενσωματώνουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
  7. Χωρίζουμε την ζύμη σε 35 κομμάτια και τα ανοίγουμε σε κορδόνια.
  8. Δίνουμε σχήμα όπως σας δείχνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  9. Τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.