Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε τον καφέ στο ζεστό νερό.
  2. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη, το άνθος αραβοσίτου και το κακάο.
  3. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  4. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  6. Σε φόρμα 34×26 cm με αντικολλητικό χαρτί, κάνουμε μία στρώση από μπισκότα που τα έχουμε βουτήξει στον καφέ.
  7. Απλώνουμε την μισή χλιαρή κρέμα και σκεπάζουμε με μπισκότα που τα έχουμε βουτήξει στον καφέ.
  8. Βάζουμε την σαντιγί και καλύπτουμε με μπισκότα που τα έχουμε βουτήξει στον καφέ.
  9. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα κακάο.
  10. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  11. Προαιρετικά σερβίρουμε με ινδοκάρυδο και μαρασκίνο.