Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε πυρίμαχο σκεύος, 38×30 εκατοστά, βάζουμε τις πατάτες που έχουμε κόψει σε ροδέλες μαζί με ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
  2. Σε καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
  3. Όταν ροδίσουν βάζουμε το κοτόπουλο που το έχουμε κόψει σε μπουκιές και σοτάρουμε.
  4. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε την σάλτσα, τις πολύχρωμες πιπεριές, καπνιστή πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
  5. Στο μισό κρύο γάλα διαλύουμε το αλεύρι.
  6. Σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  7. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε το βούτυρο.
  8. Όταν το κοτόπουλο χάσει τα υγρά του βάζουμε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
  9. Απλώνουμε το κοτόπουλο πάνω από τις πατάτες.
  10. Ενσωματώνουμε τα αυγά στην χλιαρή μπεσαμέλ και την απλώνουμε πάνω από το κοτόπουλο.
  11. Ρίχνουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.