Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε το κρύο γάλα με το λιωμένο βούτυρο, το αλεύρι και λίγο αλάτι να γίνουν ζύμη.
  2. Την τυλίγουμε με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Βράζουμε μία πατάτα και την πατάμε να γίνει πουρές.
  4. Ανοίγουμε την ζύμη μας σε φύλλο και βάζουμε περίπου 100 γρ τριμμένο κίτρινο τυρί.
  5. Σον πουρέ προσθέτουμε την μαγιονέζα, προαιρετικά μυρωδικά της επιλογής μας, και ανακατεύουμε.
  6. Απλώνουμε τον πουρέ πάνω από το τυρί και πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τριμμένο κίτρινο τυρί.
  7. Κλείνουμε την ζύμη μας καλά και την πατάμε ελαφρώς με τον πλάστη.
  8. Σε αντικολλητικό τηγάνι 28 εκατοστών ζεσταίνουμε ελάχιστο βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία.
  9. Βάζουμε την ζύμη μας και όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά, βουτυρώνουμε ελαφρώς και την γυρίζουμε από την άλλη.
  10. Όταν ροδίσει και από τις δύο πλευρές σερβίρουμε.