Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
  2. Βάζουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την τοποθετούμε σε αλευρωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς σε αλευρωμένη επιφάνεια και την χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια.
  7. Τα ανοίγουμε σε φύλλα και τους δίνουμε σχήμα από πεϊνιρλί.
  8. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  9. Απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας, ρίγανη, θυμάρι, μανιτάρια, ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές, καλαμπόκι, ελιές και τριμμένο νηστίσιμο κίτρινο τυρί.
  10. Προαιρετικά αλείφουμε το εξωτερικό μέρος με λίγο λάδι.
  11. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.