Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Κόβουμε τα αλλαντικά και τρίβουμε τα τυριά.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές.
  3. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
  4. Αναμειγνύουμε τα τυριά, τα αλλαντικά, το μαϊντανό, ρίγανη και πάπρικα.
  5. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί.
  6. Προσθέτουμε το νερό και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  7. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.