Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Πιπεριές γεμιστές με 4 τυριά

mitsa

Υλικά

  • 100 γρ αλλαντικά

  • 8 κόκκινες πιπεριές

  • ½ ματσάκι μαϊντανό

  • 100 γρ φέτα

  • 100 γρ κασέρι

  • 100 γρ ρεγκάτο

  • 100 γρ γραβιέρα

  • Ρίγανη

  • Καπνιστή πάπρικα

  • 100 ml νερό

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Κόβουμε τα αλλαντικά και τρίβουμε τα τυριά.
2
Πλένουμε και καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές.
3
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
4
Αναμειγνύουμε τα τυριά, τα αλλαντικά, το μαϊντανό, ρίγανη και πάπρικα.
5
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί.
6
Προσθέτουμε το νερό και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
7
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.