Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με αλάτι, πιπέρι, το γάλα και το λάδι.
  2. Ενσωματώνουμε το αλεύρι γ.ο.χ. και το μπέικιν.
  3. Απλώνουμε μία μικρή ποσότητα από τον χυλό σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 35×23 εκατοστών.
  4. Στο υπόλοιπο χυλό βάζουμε τις ελιές, τα αλλαντικά, την ντομάτα και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί.
  5. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και αρωματίζουμε με ρίγανη.
  6. Πασπαλίζουμε το υπόλοιπο τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.